Manchester City vs Manchester United förutsägelse

FA Community Shield är Manchester City tröja med eget namn en föregångare till den engelska Premier League-säsongen och varje säsong ställs de engelska Premier League-mästarna mot FA-cupvinnarna. Det betyder att ärkerivalerna Manchester City och Manchester United kommer att mötas den här säsongen och det är den första tid sedan 2011 som dessa lag har ställts mot varandra i den här tävlingen. Man City vann EPL över Arsenal med bara två poäng förra säsongen, medan Manchester United slutade på en nedslående åttonde plats, men Man United tog över sina rivaler med en 2-1-seger. i FA-cupfinalen.

Kickoff på Wembley Stadium i London är inställd till 10:00 ET. 420 underlägen En 90-minuterslottning är prissatt till +330 och över/under för totalt gjorda mål är -285 för att lyfta skölden, medan Manchester United är +205.

Sutton, en före detta kollegial fotbollsspelare, har varit SportsLines främsta fotbollsredaktör i mer än sex år. Han har följt fotbollen på nära håll under mycket längre tid och har tagit hänsyn till chefstaktik, planerade laguppställningar och tidigare prestationer för att fatta de mest välgrundade besluten som möjligt. fingret på pulsen i spelet över hela världen.

Sutton avslutade säsongen 2022-23 i Champions League med ett rekord på 16-7 (+8,93 enheter) på SportsLines UCL-lista och var 25-20-2 (+3,20) 2023-24. Han slutade också 2022 som SportsLines nummer 1 fotbollsexpert med 165-130-2, vilket ger nästan $2 200 för $100 spelare och har 139-136-5 sedan VM 2022.

Nu har Sutton brutit ner Man City vs. Man United från alla håll och avslöjat sina val och FA Community Shield-förutsägelser. Här är vadslagningslinjerna och trenderna för Man United vs. Man City:

.Manchester City vs. Manchester United 90-minuters pengalinje: .Citizens -175, Red Devils +420, Oavgjort +330

.Manchester City vs. Manchester United över/under: 2,5 mål

.Manchester City vs. Manchester United spridning: Citizens -0,5 (-170)

.MC: The Citizens har vunnit två av tre över Man United

.MU: Red Devils vann FA-cupfinalen 2024 över Man City med 2-1

.Manchester City vs. Manchester United val:

Varför du borde backa Manchester City

Manchester City hade en 35-matchers obesegrad rad i England som togs av Man United i FA-cupfinalen och att de kommer att försöka hämnas den förlusten. The Citizens har också förlorat tre av sina fyra försäsongsvänner men förväntas fortfarande bli titeln utmanare igen efter att ha vunnit Premier League de senaste fyra åren i rad och sex av de senaste sju säsongerna. De är listade som +110 favoriter för att vinna en femte titel i rad medan Arsenal står på +190 efter det knappa nederlaget förra säsongen. .

Erling Haaland fortsätter att leda Manchester City-attacken och med sina 24 år är han utan tvekan den mest effektiva anfallaren på planeten. -24 och det inkluderade tre mål i två EPL-matcher mot Man United samt en prestation med fem mål mot Luton Town. The Red Devils kommer att ha händerna fulla med Haaland som leder framifrån.

Varför du borde backa Manchester United

Manchester United tröja barn borde köra högt efter att ha avslutat sin säsong med en seger i FA-cupen över Man City. Det var deras tredje seger i rad för att avsluta vad som annars hade varit en besvikelse. Men de har förlorat tre av sina fem försäsongsvänner och kommer att vara utan anfallaren Rasmus Hojlund fram till september efter att han ådrog sig en hälsenaskada mot Arsenal under en amerikansk turné förra månaden.

Alejandro Garnacho och Kobbie Mainoo gjorde båda målen i första halvlek i 2-1-segern över Man City för att ge klubben sin 13:e FA-cuptitel. delar av en Manchester United-ombyggnad efter fjolårets åttonde plats i EPL.

Hur man gör val mellan Manchester City och Manchester United

Sutton har brutit ner lördagens match från alla möjliga vinklar och lutar sig över målsumman. Han har också låst in en säker bästa satsning och erbjuder en fullständig uppdelning av denna FA Community Shield-match.

Hur man får djupgående fotbollsbevakning dagligen

Golazo Network har dig täckt med fotbollsnyheter, höjdpunkter, analyser och exklusiva spel har hittills varit en fantastisk framgång och utökar sitt utbud varje vecka. The Golazo Network förser fotbollsfans med vägg-till-vägg-täckning av världens mest populära spel.

Lämna en kommentar

Varukorg
Rulla till toppen